Annorlunda(bättre) jullåtar!


God Jul

Klockan är nu 03.00 och det är julafton! Har varit nere och känt lite på paketen och nu börjar det känns som jul haha :) Imorgon ska vi käka julmat här hemma tillsammans med mormor & morfar och senare typ vid 4 så åker vi till farfar och äter lite gröt tillsammans med faster och kusiner myyys;)
På juldagen ska vi hem till mormor&morfar tillsammans med morbror och kusiner och återigen äta julmat. Jag tycker inte om julmat-.-
Jag är tröööööött!

Orkar inte blogga

Idag är sista skoldagen whihu! :) På lördag är det julafton och jag längtar. Måste måla klart pappas tavla å så vidare annars så är alla paket klara. Den här veckan så har vi fikat i skolan typ 7011 gånger och just nu är jag på spygränsen asså :( Herrå !
Ni får stå ut med den här drogade bilden^^

BLÄ

Då var helgen slut.. Jag hunnit jobba lite, baka julgodis, köpa en julgran, julpynta och chilla, Gött!
Idag iallafall så har det varit skola med massor med plugg och nu om 10 min så går jag ner på stan och bjuder syster på en cappuchino. Jag vet jag är snäll :)

Sjuk nervös

hellu, inget internet hemma igår eller idag, får se om det kommer imorgon..
Idag iallfall funderar jag på att gå ner och sola en stund eller gymma, har inte gymmat sen John Bauer typ :/ Måste komma igång igen känner jag.
Imorgon så är det FN-rollspel och jag kommer dö. Min grupp (Australien) ska stå och prata inför hela skolan i aulan. Sen ska vi ensamma läsa våra resolutioner inför 40 pers i klassrum och svara på frågor och försvara Australiens åsikter. Jag vill vara sjuk imorgon :(

Lucia

Idag är det lucia! Skulle ha varit i kyrkan på morgonen men tog en otillåten sovmorgon. Men det ju bra, ingen märkte det ;) Skolka like a baws!


Jag hann inte klart med resolutionen igår så nu kommer det fjortisungar från typ 3.an och säger att jag ska kopiera upp 40 ex och ge till alla, FUCK THAT! ta er asså.. det får gå som det går :)

PANIK!

Nu är det bara 12 snart 11 dagar kvar tills julafton ! :D
Jag längtar dit men jag tycker nog att det bästa med julen är veckorna innan, då man myser extra mycket med familjen. Till exempel tänder ljus, handlar julklappar, dekorerar, pysslar och bakar.
Nu ska jag gå och duscha och sen försöka skriva klart en resolution om vad Australien tycker och tänker i frågan HIV/ Aids. Det kommer bli FN-rollspels fail tyvärr :(
Bilden ovanför är tyvärr exakt så jag är när jag ska göra läxor, även idag..
Förra årets FN-rollspel på Kungshögaskolan^^

Pluggar sönder..

'

Tredje advent

Vendela D här :)
Idag har det inte hänt så mycket, vaknade sent och sen dess så har jag bara varit hemma och slappat. Borde ha gjort läxor då jag har typ 10 stycken..
Just nu iallafall så sitter jag och lyssnar på Panic At The Disco & Foster The People, bra musik det där ! Gör också 2011's önskelista. Lägger in en bild på det när jag har kommit på hur jag ska göra bilden haha.

Good Day

Hej hallå! Vill bara säga att jag har haft en kanondag!
Vaknade tidigt och åkte iväg mot Ullared. Köpte 2 tröjor,ett par joggingbyxor, canvas tavlor, några julklappar och lite annat. Inget överdrivet alltså ;) Fick världens sötaste mössa av mamma däremot, (På bilden nedan). Käkade lite gott och hade en allmänt trevlig dag med familjen.
Kom hem i tid för att se LHC - HV71 matchen och som tur är plocka LHC äntligen lite poäng! Nu ska jag kolla på julkalendern, Sov gott!

Trött !

Är jag den ända i Sverige som tycker att idol är värdelöst? Visst första kanske andra säsongen var bra, sen gick det utför.
Just nu är klockan snart 01.00 och jag sitter och försöker göra lite läxor.. ja, jag vet att jag ska gå upp imorgon kl 05.30 och att jag aldrig i hela livet kommer att orka det men jag har en tendens till att göra de mest korkade och onödiga sakerna när andra saker är viktigare. Som att gå och sova i tid kanske :)
Men det kanske är det som gör mej till mej eller? .)
God natt!

Oj!

Har visst glömt bort att blogga lite,. har haft fullt upp i skolan och har varit jättetrött efter. Så har helt enkelt glömt bort det.
Idag iallafall så är det äntligen fredag och snart helg ! Händer inte så mycket för övrig, lite läxor att göra, osv. Men imorgon drar jag, mor och far till Ullared och shoppar lite. Köpa lite canvas tavlor och lite färg. Tänkte måla lite tavlor i julklapp till några t.ex. min lillebror.
Nu ska jag ha mattelektion. Bild på mina tidigare tavlor längre ner, den första är gjord på en trätavla och den andr a är gjord på canvas. Pöss!
Första bilden: Tom Delonge, Andra bilden: Bruce Sprinsteen

Skolaaa

Hello, groovy people of the internet!
Har precis haft en skön håltimme och just nu sitter jag fast i skolan och har matte lektion. Men det är lugnt för på onsdagar slutar jag halv 2 ! :D Idag händer nog inte så mycket, funderar på att gå och sola lite och ta en promenad med hunden eller nått. Skriver kanske senare, pöss!
Genita, jag, Roksana & Emma!

Blink 182!

Är det bara jag eller är tisdagar den värsta dagen på hela veckan? Det är helt ny vecka, det är segt och det känns som att det är tusen dagar kvar tills fredag. Men som tur är så känns allt helt ok igen på onsdags kvällen.
Idag iallafall så var det en som sagt seg dag i skolan med tråkiga ämnen. Efter skolan tog jag igen ett engelska prov jag har missat och sen var det bara att ta sin timmes promenad hem.. Gick också stund till min älskade syster Pao och drack lite cappuccino.
Idag kom också mitt enormt efterlängtade packet från USA ! Hade beställt Blink 182's nya album "Neigborhoods" och matchande tröja + hemlig gåva. Efter 6 veckor väntande kan jag säga att det var fett värt det. Ifall du inte hört Blink 182 än, gör det nu!
Älskar tröjan, Good Night .)

Hi, my name is

Hallå !
Mitt namn är Vendela D. Jag är en 16 årig tjej som bor i den lilla staden Mjölby i Östergötland. Jag går just nu första året samhäll på gymnasiet och gillar't ;)
Jag kommer att skriva lite om vad som händer mej på fritiden/skolan, vad jag gillar att lyssna på, resor osv. Kommer också visa mina foton, målningar, kuddar och annat som jag kommer på att göra.
En blogg om hur mitt liv helt enkelt ser ut just nu och vad jag tycker om det.
Hope you like it, enjoy ! .)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0